Espai Brisamar – Cos i ment

Comarruga - El Vendrell

L’edifici conegut com el “Cinema Teatre Brisamar” va ser un edifici emblemàtic, que compta amb una façana principal molt característica i de vàlua arquitectònica.

El seu estat actual, molt deteriorat i amb visibles patologies estructurals, ens porta a plantejar l’enderroc de tota l’edificació mantenint però la façana principal, no només la «pell» d’aquesta sinó el cos que conformen els nuclis d’escala amb la façana principal.  Les cotes de nivell de les diferents plantes, presents en el cos que es decideix conservar, marcaran i/o condicionaran les cotes de nivell de les noves plantes dins el nou equipament.

La proposta també manté l’escalinata que donava accés a l’edifici i estableix un accés lateral per persones amb mobilitat reduïda arribant a la mateixa planta vestíbul.


Projectem un espai de salut a través de l’esport i el benestar.   Amb usos previstos de piscina i d’altres relacionats amb l’aigua, així com sales per la pràctica de disciplines relacionades amb el relax i el benestar corporal.  Un espai amb activitats de benestar que sigui un espai de benestar en ell mateix, i així dissenyem un espai molt lluminós, ventilat, relacionat amb l’espai exterior, un edifici obert.