estudi

Entropia arquitectura és un despatx d’arquitectura, disseny i urbanisme situat a El Vendrell que va néixer l’any 2004 amb Judit Garcia i Edgar Miró, ambdós arquitectes llicenciats per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.

Al llarg d’aquests anys hem realitzat obres d’entitat i característiques diferents que ens han permès ampliar experiència en diversos camps i créixer com arquitectes.

La nostra mirada és la suma d’una visió funcional i una visió constructiva.

Analitzem les necessitats i intencions inicials que ens planteja el client fins aconseguir materialitzar-les en els espais que proposem, tot seguint criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Ens agrada explorar i dominar la part tècnica i constructiva, el gros de l’obra, però també mimar el detall, aconsellar sobre els materials, les textures, els colors…

Ens entusiasma l’arquitectura i l’interiorisme, gaudim molt de la nostra feina, i sempre intentem transmetre aquest entusiasme als nostres clients.

La nostra voluntat és acompanyar-vos en tot el procés arquitectònic, des de la concepció del projecte fins a la finalització de la construcció, ajudar-vos a aclarir dubtes i decidir les opcions més adequades a les vostres necessitats.

Trobareu en nosaltres un tracte molt proper i una guia per fer realitat el que imagineu.

equip

 

Funcionem en equip que es complementa mostrant diferents punts de vista. Sumem una mirada funcional, constructiva, estètica, sostenible, eficient i que busca l’harmonia amb l’entorn.

El nostre treball conjunt durant el procés del projecte i més tard durant el procés constructiu és la garantia que l’obra s’executi obtenint els nivells de qualitat exigits.

Nosaltres_Edgar

Edgar Miró, arquitecte

Amplia visió en la concepció dels espais. Amb una gran experiència en el tracte i la gestió a l’obra, gaudeix resolent els dubtes que hi poden sorgir, facilitant solucions perquè s’assoleixi l’objectiu desitjat amb la qualitat constructiva exigida.

Nosaltres_judit

Judit Garcia Pujol, arquitecta

Es fa seus els desitjos i les necessitats del client per traslladar-los a un projecte arquitectònic que els faci realitat. A l’obra és exigent en la cura i la qualitat dels materials a emprar per assolir el millor resultat.