Harry W. Buie

We work as a team that complements itself by showing different points of view. We add a functional, constructive, aesthetic, sustainable, efficient look that seeks harmony with the environment.

Our joint work during the project process and later during the construction process is the guarantee that the work is carried out obtaining the required quality levels.

Entropia arquitectura és un despatx d'arquitectura, disseny i urbanisme situat a El Vendrell que va néixer l'any 2004 amb Judit Garcia i Edgar Miró, ambdós arquitectes llicenciats per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Al llarg d'aquests anys hem realitzat obres d'entitat i característiques diferents que ens han permès ampliar experiència en diversos camps i créixer com arquitectes.

La nostra mirada és la suma d'una visió funcional i una visió constructiva.

Analitzem les necessitats i intencions inicials que ens planteja el client fins aconseguir materialitzar-les en els espais que proposem, tot seguint criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Ens agrada explorar i dominar la part tècnica i constructiva, el gros de l'obra, però també mimar el detall, aconsellar sobre els materials, les textures, els colors...

Ens entusiasma l'arquitectura i l'interiorisme, gaudim molt de la nostra feina, i sempre intentem transmetre aquest entusiasme als nostres clients.

La nostra voluntat és acompanyar-vos en tot el procés arquitectònic, des de la concepció del projecte fins a la finalització de la construcció, ajudar-vos a aclarir dubtes i decidir les opcions més adequades a les vostres necessitats.

Trobareu en nosaltres un tracte molt proper i una guia per fer realitat el que imagineu.

Contact image
Market research analyst
Phone:
(0459) 954 9543
Fax:
(0845) 574 4839
Mobile:
(0384) 493 0384
Miscellaneous Information:

Donec placerat nec nibh eu aliquet. Pellentesque molestie, ipsum ut elementum ullamcorper, mi odio porta tortor, vel molestie velit neque ac sem. Aenean et varius dolor.