Ronald L. Glaze

We work as a team that complements itself by showing different points of view. We add a functional, constructive, aesthetic, sustainable, efficient look that seeks harmony with the environment.

Our joint work during the project process and later during the construction process is the guarantee that the work is carried out obtaining the required quality levels.

Entropia arquitectura és un despatx d'arquitectura, disseny i urbanisme situat a El Vendrell que va néixer l'any 2004 amb Judit Garcia i Edgar Miró, ambdós arquitectes llicenciats per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Al llarg d'aquests anys hem realitzat obres d'entitat i característiques diferents que ens han permès ampliar experiència en diversos camps i créixer com arquitectes.

La nostra mirada és la suma d'una visió funcional i una visió constructiva.

Analitzem les necessitats i intencions inicials que ens planteja el client fins aconseguir materialitzar-les en els espais que proposem, tot seguint criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Ens agrada explorar i dominar la part tècnica i constructiva, el gros de l'obra, però també mimar el detall, aconsellar sobre els materials, les textures, els colors...

Ens entusiasma l'arquitectura i l'interiorisme, gaudim molt de la nostra feina, i sempre intentem transmetre aquest entusiasme als nostres clients.

La nostra voluntat és acompanyar-vos en tot el procés arquitectònic, des de la concepció del projecte fins a la finalització de la construcció, ajudar-vos a aclarir dubtes i decidir les opcions més adequades a les vostres necessitats.

Trobareu en nosaltres un tracte molt proper i una guia per fer realitat el que imagineu.

Contact image
Landscape architect
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone:
(748) 637 38374
Fax:
(834) 783 9478
Mobile:
(834) 783 9478
Miscellaneous Information:

Nam pellentesque gravida erat, et porta magna elementum in. Ut nec orci vulputate nunc tincidunt dictum. Mauris quis dolor iaculis, fermentum urna ac, porta metus