Edgar Miró, arquitecte

Entropia arquitectura és un despatx d'arquitectura, disseny i urbanisme situat a El Vendrell que va néixer l'any 2004 amb Judit Garcia i Edgar Miró, ambdós arquitectes llicenciats per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona.

Al llarg d'aquests anys hem realitzat obres d'entitat i característiques diferents que ens han permès ampliar experiència en diversos camps i créixer com arquitectes.

La nostra mirada és la suma d'una visió funcional i una visió constructiva.

Analitzem les necessitats i intencions inicials que ens planteja el client fins aconseguir materialitzar-les en els espais que proposem, tot seguint criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Ens agrada explorar i dominar la part tècnica i constructiva, el gros de l'obra, però també mimar el detall, aconsellar sobre els materials, les textures, els colors...

Ens entusiasma l'arquitectura i l'interiorisme, gaudim molt de la nostra feina, i sempre intentem transmetre aquest entusiasme als nostres clients.

La nostra voluntat és acompanyar-vos en tot el procés arquitectònic, des de la concepció del projecte fins a la finalització de la construcció, ajudar-vos a aclarir dubtes i decidir les opcions més adequades a les vostres necessitats.

Trobareu en nosaltres un tracte molt proper i una guia per fer realitat el que imagineu.

Funcionem en equip que es complementa mostrant diferents punts de vista. Sumem una mirada funcional, constructiva, estètica, sostenible, eficient i que busca l'harmonia amb l'entorn.

El nostre treball conjunt durant el procés del projecte i més tard durant el procés constructiu és la garantia que l'obra s'executi obtenint els nivells de qualitat exigits.

Amplia visió en la concepció dels espais. Amb una gran experiència en el tracte i la gestió a l'obra, gaudeix resolent els dubtes que hi poden sorgir, facilitant solucions perquè s'assoleixi l'objectiu desitjat amb la qualitat constructiva exigida.

Elaborem el projecte i realitzem la direcdgfdsgdsgzdgzció d’obres de la casa a mida de les vostres necessitats i manera de viure. Des del principi mantenim amb vosaltres un diàleg continu per desenvolupar aquell espai que millor se us adapti.